Iyaşpark, anneleri hem eğlendirdi hem kazandırdı

13 Mayıs 2014 15:33

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi tüm özel günlerde olduğu gibi Anneler Gününde de sevgili annelerimizi unutmadı. Isparta Yedişehitler İlköğretim Okulu Anasınıfı Gül Çocuk Korosu tarafından sergilenen şarkı, dans gösterileri ve birbirinden heyecanlı yarışmalar ile tüm anneler ve ziyaretçiler coşkulu anlar yaşadı. Ayrıca AVM giriş kapılarında tüm annelere karanfil dağıtıldı.

ANNELER YARIŞTI!

“En İyi Benim Annem” sloganı ile yola çıkılan yarışmaya 24 yarışmacı anne katıldı. Jüri üyeleri Gözde Çağlar, Ayşe Mengen ve Mutlu Yıldız olmak üzere üç kişiden oluştu.Yarışmada öncelik olarak Dart Atışı yapıldı. Ardından Pasta Süsleme Yarışması başladı.Jüri tarafından pastalar değerlendirilerek puan verildi. Daha sonra Çiğ Köfte Yeme Yarışması yapıldı. Bu yarışmada annelerimiz  yedikleri çiğ köfte adedi üzerinden puan alarak hanelerine yazıldı. Bu yarışmanın ardından Bardak Kaydırma Oyununa geçildi. Yarışmacılar masa üzerindeki çizginin arkasına geçirebildikleri bardak sayısı üzerinden puan alarak puan hanelerine yazdırdılar. Bu yarışmaların sonunda yarışmacıların almış oldukları toplam puanlar jüri tarafından hesaplanarak ilk 5 kişi belirlenmesi gerekirken eşitlik olması nedeniyle 6 kişi finale kalarak final oyunu oynadılar.

FİNAL OYUNU ÇEKİŞMELİ GEÇTİ!

Final oyunu olarak yarışmacılar Pinpon Oyunu oynadılar. Oyunda anneler  pinpon toplarını bardağın içine isabet ettirmeye çalıştılar.En fazla isabeti tutturan oyun sonucunda  Son 6 yarışmacı arasında oynanan final oyununda ilk üç belirlendi.

ÖDÜLLER ANNELERİ SEVİNDİRDİ

Yarışma sonucunda yarışmaya katılarak elenen tüm annelere hediye paketleri dağıtıldı. Dereceye giren yarışmacılar ve ödülleri ise şöyle:

1. Gülsüm Arıcan       400 TL hediye çeki ve English Home hediye paketi

2. Neriman Akgüngör      200 TL hediye çeki ve English Home hediye paketi

3. Kamile Yıldırım     100 TL hediye çeki ve English Home hediye paketi

Programın sonunda yarışmaya katılan tüm annelerle birlikte sahnede şarkı söyleyenerek coşkulu bir şekilde sona erdi. Yarışmacılar hediye çeklerini Boyner ve Ekol mağazalarında kullanabilecekler. Iyaşpark AVM olarak tüm annelerimizin Anneler Günü’nü gönülden kutluyoruz.

 

Bu haber 614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...