Barida Hotels Annelere ev sahipliği yaptı

13 Mayıs 2014 15:35

Geçtiğimiz hafta yoğun bir takvime sahip olan Barida Hotels, her geçen gün organizasyonlarına yenilerini dahil ediyor. Otel Alanyaspor'u uğurlar uğurlamaz, Türkiye için çok önemli olan SDÜ Tıp kongresine ev sahipliği yaptı. 2 gün boyunca öğrenciler hem projelerini sergilediler, bilimsel sunumlarının yanında tiyatrolarını bol kahkahayla izlediler, Zakkum konseriyle coşup eğlendiler. Cumartesi gecesi düzenlenen Gala yemeği ile de Kongre son buldu.

Otelde gerek lise gerek üniversite Mezuniyet Baloları ise hızla devam ediyor. Evlilik yıldönümleri, doğum günü kutlamalarına yılın her zamanında hizmet eden Barida Hotels yönetimi " insanlara farklı alternatifler sunduğumuzda onlardan aldığımız ışık ve enerji bize yetiyor." diyerek heyecanlarını dile getirdi.

Anneler gününü unutmayan Barida, Pazar sabahı Roof Restoran'da hazırladığı zengin kahvaltısıyla annelere ve ailelerine ev sahipliği yaptı. Kahvaltı sonrasında anneler, "bu manzarada kahvaltı yapmanın keyfi bir başka" diyerek memnuniyetlerini ve de mutluluklarını dile getirdiler.

 

 

 

Bu haber 585 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...