Engelli dostu okul

13 Mayıs 2014 15:42

Isparta Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi tarafından Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen fotoğraf yarışmasında derece girenler dün ödüllendirildi.

Isparta’nın en aktif okulları arasında yer alan Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde birçok projeye imza atılıyor. İçerisinde bulunduğumuz haftanın Engelliler Haftası olması nedeniyle fotoğraf yarışması düzenlendi. Isparta Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yarışmaya çok sayıda okuldan yüzlerce öğrenci katıldı. Titiz bir incelemenin ardından ise dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi. IYAŞ AVM’de dün saat: 13:00 de yapılan törene Isparta Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Dr. Ahmet Yıldırım, Eşref Özkan, Halit Ünal, Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şevket Karahan başta olmak üzere çok sayıda davetli ve öğrenci velisi katıldı. Gerçekleştirilen yarışma sonrası dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Eşref Özkan, Halit Ünal ve Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan takdim etti.

İŞTE ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER

Birinci: Gülkent Anadolu Lisesi’nden Merve İlayda Tetik

İkinci: Isparta Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nden Zehra Yayla

Üçüncü: Isparta Özel Eğitim Ortaokulu’ndan Zeki Eş

Dördüncü: Halıkent Lisesi’nden Azize İrioğlu

Beşinci: Isparta Özel Eğitim Merkezi’nden Hakan Köse

Engelliler Haftası nedeniyle IYAŞ AVM’de engelli vatandaşlarımız tarafından yapılan çeşitli el emeği göz nuru sergilerde beğeniye sunuldu.

 

 

Bu haber 763 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...