SDÜ, Feyzioğlu’na salon vermedi

14 Mayıs 2014 16:30

SDÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu tarafından Isparta'ya davet edilen Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu’na konferans salonu için üniversite yönetiminden vize çıkmadığı iddia edildi. Salon krizi için araya Baro Başkanı Gökmenoğlu girdi. Konferans Kültür Sineması'nda yapılacak.

Danıştay’daki konuşması ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile  aralarında geçen diyalog ile dikkatleri üzerine toplayan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu Isparta’ya geliyor.  Feyzioğlu, SDÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu’nun organizasyonunda 17 Mayıs Cumartesi Günü  düzenlenecek konferansa konuşmacı olarak katılacak. Atatürkçü Düşünce Topluluğu üyeleri konferans salonu için Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi için müracaatta bulundu. Ancak Rektörlük’ün konferans için yeri tahsis etmediği iddia edildi.

GÖKMENOĞLU DEVREYE GİRDİ

Bu kez devreye Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu girdi. Başkan Gökmenoğlu, konferansın Isparta Belediyesi Kültür Sineması'nda yapılmasını sağladı. Tüm bu yaşananları Atatürkçü Düşünce Topluluğu üyeleri bir açıklama yaparak duyurdu. Yapılan açıklamada "Arkadaşlar cumartesi günkü Metin Feyzioğlu konferansımızın yapılacağı Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi "Bahar Şenliklerinde yorulan personelin dinlenmesi gerekiyor" gerekçesiyle elimizden alınmıştır. Etkinlik yeri Isparta Belediye Kültür Sineması olarak değişmiştir. Burayı almamızda katkısı olan Isparta Belediyesi'ne ve Av. Gökmen Gökmenoğlu'na teşekkür ederiz" denildi. Konferansın saati 11.00 olarak açıklandı.

 

Bu haber 633 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...