Memur-Sen’den başsağlığı mesajı

15 Mayıs 2014 16:00

Memur-Sen İl Temsilcisi, Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Osman Akçil, Soma’da maden ocağında meydana gelen olayla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

Akçil’in mesajı şöyle: “Manisa’nın Soma ilçesindeki bir maden ocağında hayatını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Mahsur kalan işçi kardeşlerimiz de inşallah sağ salim ailelerine kavuşurlar. Memur-Sen olarak, bu tür benzer acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. 

Soma Kömür İşletmeleri'nde meydana gelen kazada can kayıpları ve göçük altında kalan çalışanların olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşanan bu elim kaza ve beraberinde getirdiği acı bizlere bir kere daha iş güvenliği konusunun ne kadar önemli olduğunu ve bu konuda her türlü tedbirlerin ivedilikle, hiçbir sorumluluktan kaçınılmadan alınması gerektiğini bir kere daha hatırlatmış bulunmaktadır.

Yaşanılan acıların son bulması amacıyla gerekli çalışmaların biran önce

güzel haberlerle sonuçlandırılmasını temenni ediyor, içeride kalan vatandaşlarımızın ivedilikle sağ salim kurtarılarak sevenlerine kavuşturulmasını dilerken kazada hayatlarını kaybederek ahirete göçen madenci kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve milletimize sabırlar diliyorum”.

 

Bu haber 590 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...