“Engelleri birlikte aşacağız”

16 Mayıs 2014 16:33

Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği Yönetim Kurulu ile dernekte eğitim alan öğrenciler, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.  Öğrenciler, Başkan Günaydın’a kendi elleriyle yaptıkları bir tabloyu hediye etti.

Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği Başkanı Belkıs Çomak, dernek bünyesinde 35 öğrencinin eğitim aldığını ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek teşekkürlerini iletti. Çomak, Gökçay’da 5 bin metrekarelik bir alanda Engelliler Yaşam Merkezi yapımı için proje çalışmaları gerçekleştirdiklerini ve bunun hayata geçirilmesi için çalıştıklarını ifade ederek, Başkan Günaydın’a proje hakkında bilgiler verdi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da engelliler ile her zaman birlikte olduklarını ve engelleri birlikte aşmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerine değindi. Başkan Günaydın, derneğin hazırladığı Engelliler Yaşam Merkezi ile ilgili olarak da konuyu yakından takip edeceğini ve belediye olarak üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Görüşmelerin ardından Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 

 

 

Bu haber 532 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...