“Sizleri asla unutmayacağım”

3 Ekim 2012 18:39

Genel Müdürlüğün görevde 5 yılının dolduran müdürlere yönelik rotasyon uygulaması nedeniyle Çankırı’ya atanan Posta Başmüdürü Ömer Gül, kurum personeli tarafından onuruna verilen veda yemeğinde; “Sizleri asla unutmayacağım. Bu bir görev sürecidir. Bizde bunu yerine getireceğiz” dedi.

Isparta’da yaklaşık 17 yıldır görev yapan ve sadece kısa bir Rize görevi haricinde uzun yıllar Posta Başmüdürlüğü görevinde bulunan Ömer Gül, Genel Müdürlüğün görevde 5 yılının dolduran müdürlere yönelik rotasyon uygulaması nedeniyle geçtiğimiz günlerde Çankırı’ya atandı.

ÖMER GÜL’E KURUMUNDAN VEDA YEMEĞİ

Posta Başmüdürü Ömer Gül’ün atanması nedeniyle kurum personeli tarafından onuruna veda yemeği düzenlendi. Önceki akşam Barida Otel’de düzenlenen yemeğe kurumun müdüründen dağıtıcısına kadar tüm personel katıldı.

KOÇER; “MÜDÜRÜMÜZ İLE İYİ HİZMETLER YAPTIK”

Yemek sonrası bir konuşma yapan Posta Başmüdürlüğü Muhasebe Müdürü Mehmet Koçer; “Sayın Başmüdürümüzle her zaman iyi bir çalışma içinde olduk. Kendisi çalışkan ve dürüst bir müdürümüzdür. Tayin edilmesinden dolayı büyük üzüntü duyduk. Ancak, biz devlet memurlarının da kaderi böyle diye düşünüyoruz. Kendisine atandığı Çankırı ilinde başarılar diliyoruz” dedi.

AY; “YOLUN AÇIK OLSUN”

Posta İşletme Hizmetleri Müdürü Mehmet Ay da, Posta Başmüdürü Ömer Gül’ün Çankırı’ya gitmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek; “Sayın Müdürümüzle uzun süre beraber çalıştık. Kendisi bize, biz de kendisine alışmıştık. Ancak, kendisinin Çankırı’ya tayini çıktı. Bilindiği gibi devlette devamlılık esastır. Bu nedenle ilimize de Burdur Posta Başmüdürü geliyor. Ben, sayın  Başmüdürümüz Ömer Gül beye bundan sonraki çalışma ve yaşantısında başarılar diliyorum. Yolu açık olsun” dedi.

ÖMER GÜL’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yapılan konuşmaların ardından Posta Başmüdürlüğü Muhasebe Müdürü Mehmet Koçer tarafından tüm personel adına teşekkür şilti verildi.

GÜL; “ISPARTA’DA GÜZEL İŞLER YAPTIK”

Yemekte son konuşmayı yapan Başmüdür Ömer Gül, görevine bayramdan sonra başlayacağını ifade ederek; “Isparta benim şehrim. Burada uzun yıllar görev yaptım. Bu süre zarfında sizlerle birlikte çalıştık. Memuriyette böyle ayrılıklar da oluyor maalesef. Ama ben sizleri asla unutmayacağım. Isparta’da 17 yıl görev yaptım. Bundan sonra da görevime Çankırı ilinde devam edeceğim. Ben, sizlere bundan sonraki yaşamınızda başarılar, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

DEVİR – TESLİM 8 EKİM’DE

Öte yandan, Posta Başmüdürü Ömer Gül’ün, yeni müdür gelinceye kadar görevine devam edeceği ve yeni müdürün de 8 Ekim Pazartesi günü görevine başlayacağı öğrenildi. Başmüdür Ömer Gül görevini yeni Müdür’e devir – teslim töreniyle verecek ve aynı gün Isparta’dan ayrılacak.

Bilindiği gibi; Başmüdür Ömer Gül’ün yerine Burdur Posta Başmüdürü Yaşar Adanalı atanmıştı. 

Bu haber 744 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...