Isparta´da aftan 4000 abone yararlanabilecek

17 Mayıs 2014 13:40

Isparta'da CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından 1 Mayıs tarihinde başlatılan aftan 4000 abonenin faydalanacağı öğrenildi. 2.5 milyon TL toplam faturanın faiz borçları silinebilecek.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. 1 Mayıs itibariyle elektrik faturası borcu olanlar için af kampanyası başlattı. Haziran ayı sonuna kadar devam edecek olan kampanyada yüzde 60 tahsilat hedefleniyor. CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, kampanyayı başlatırken amaçlarının ekonomik sıkıntıdan dolayı ya da herhangi bir nedenle müşterilerinin unuttuğu elektrik faturası üzerine binen faiz borçlarının silinerek tahsilatı olduğunu söyledi. Bu tür olayları bir defaya mahsus gecikme faizlerini silerek ana para üzerinden tahsilat yapmayı uygun gördüklerini anlatan Bakal, “Anaparanın yüzde 120 üzerinde bir gecikme faizi var. Kampanyamız Haziran ayı sonuna kadar devam ediyor. Şu an beklentilerimizi kısmen de olsa karşılıyoruz. 13 günlük süre içerisinde toplamın yüzde 3'ü kadar bir tahsilatımız var. Bizim amacımız yüzde 100'ünü affetmek. Ama yüzde 60 civarında da bir tahsilat beklentimiz var. Haziran ayına kadar süre verdik, tahsilatların son günlerde artacağını düşünüyoruz. Genelde bir kampanya yapılmışsa herkes sonunu bekler, öyle bir alışkanlığımız var” dedi.

KREDİ KARTIYLA DA TAHSİL EDİLEBİLECEK

Öte yandan Bakal, borçlarda taksitlendirme ya da yeniden yapılandırmaya gidilmeyeceğini sadece kredi kartı sahipleri isterlerse taksit imkanından faydalanabileceğini bildirdi.

Bu haber 618 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...