“Bundan güzel bir rütbe olamaz”

17 Mayıs 2014 13:45

14 Mayıs İçişleri Bakanlığı Kararnamesi’yle başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Isparta’ya veda etti. Or, ayrılırken “En büyük şeref bu kadar Ispartalının gelip beni uğurlaması. Bundan güzel rütbe, makam düşünemiyorum” dedi.

İlimizin başarılı yöneticilerinden birisi olan İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, son kararnameyle Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine atandı. Tayinin çıkması üzerine son hazırlıklarını yapan ve dün İlimizden ayrılan Mehmet Or’u, yüzlerce yönetici ve vatandaş uğurladı.

HERKES ORADAYDI

İl Emniyet Müdürlüğü’nün çarşı merkezinde bulunan binasında düzenlenen vedalaşma törenine hemen hemen bütün daire müdürleri, STK temsilcileri ve siyasiler katıldı. Or, vedalaşma töreninde herkesle tek tek helalleşti.

SOMA’DA HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİLERİN YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Ayrılırken son kez açıklamada bulunan Or, Soma’da yaşanan faicada hayatlarını kaybeden işçilerin ailelerine başsağlığı diledi. Isparta ve Ispartalıları çok sevdiğini belirten Or, “Bana herkes çok destekte bulundu, güzel işler yaptık. En büyük şeref bu kadar Ispartalının gelip beni uğurlaması. Bundan güzel rütbe, makam düşünemiyorum. Haklarını helal etsinler. Görüşemediğimiz arkadaşlarımız da hakkını helal etsin” diye konuştu.

ARABASININ KORNASINA UZUN UZUN BASTI

Açıklamanın ardından Or, eşi ve çocuğuyla birlikte özel arabasına bindi ve uzun uzun kornasına basarak Isparta’dan ayrıldı.

 

 

 

Bu haber 1252 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...