ISMEK kursiyerlerinden Başkan Günaydın’a ziyaret

23 Mayıs 2014 16:04

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Üretici Kadınlar ve ISMEK kursiyerleri, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, Başkan Günaydın’ın destekleriyle ciddi çalışmalar yapmaya devam ettiklerini belirtti. Kayacan, düzenlenen kurslara taleplerin her geçen gün artarak devam ettiğini kaydetti.

Üretici kadınlar ve ISMEK kursiyerleri Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a çeşitli hediyeler takdim ederken, Başkan Günaydın kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye başkanlığının yeni döneminde de başarı dileklerini ileten bayanlara hitap eden Günaydın, “Her biriniz başarımızı istediniz, desteklerinizi esirgemediniz, Isparta’ya hizmet sunmamız için tekrar seçtiniz” dedi.

Hizmette 5 yılı geride bıraktıklarını, yeni bir 5 yılın daha önlerinde bulunduğunu anlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni dönemde de bir önceki dönem çalışmalarının üzerine çıkmak istediklerini ve bu yönde plan, proje ve çalışmalara başladıklarını kaydetti. Bu çalışmalardan birisinin de ISMEK olduğuna vurgu yapan Başkan Günaydın, kalitenin artırılarak kursların devam ettirileceğini ve örnek olunacağını aktardı. Günaydın, “ISMEK’in bu dönem daha güzel olmasını istiyoruz. Isparta Belediyemiz başarıdan başarıya koşuyor. Belediyemiz üretkenlikte, hizmette birinci. Yaşanabilirlikte şehir olarak öncüyüz. Kimseyle yarışmıyoruz, ikinciliği de kabul etmiyoruz. Bu ISMEK için de geçerli” şeklinde konuştu. 

 

 

 

Bu haber 599 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...