113 Cadde’de dayanıklı asfalt çalışmaları başladı

4 Ekim 2012 18:37

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce şehrin belli bölgelerinde başlatılan altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Isparta Belediyesi, Dere Mahallesi’ne çıkan 117 Cadde, SDÜ Doğu Kampusu, Kutlubey Mahallesi Kafeler Bölgesi’ndeki çalışmalarına son olarak Belediyeden, eski hal kavşağına uzanan 113 Cadde’de dayanıklı asfalt çalışmaları için start verdi.

Isparta’nın önemli caddeleri arasında yer alan 113 Cadde’deki yorgun asfalt freze ile kaldırılırken, caddede mevcut olan yağmur suyu hatlarına ızgara dağıtımları başlatılacak. Yine caddede eksik altyapılarda giderilecek. Doğalgaz hattı döşenecek. 113 Cadde’de yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, halkın da büyük ilgisiyle karşılaştı. Sürdürülen çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ileten esnaf ve halk Başkan Günaydın’a teşekkür etti.

İncelemeleri sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 113 Cadde’yi ‘şehrin kalbi, merkezi’ olarak nitelendirdi. Saat 17.00’de normal mesailerinin bittiğini ancak kendilerinin mesai mefhumu tanımaksızın şehrin güzelleştirilmesi amacıyla çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Başkan Günaydın, 3 Ekim’de başlattıkları çalışmaların 15 Ekim 2012 tarihi itibariyle tamamlanacağını kaydetti.

113 Cadde’nin ardından kış girmeden kasissiz, modern, trafik çizgileriyle birlikte İstasyon Caddesi, Hükümet Caddesi’nde de çalışmaların yapılacağının sinyalini veren Başkan Günaydın, “Özel sektörün üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu andan itibaren merkezi ve kalabalık olan caddelerimize giriyoruz. Şehrimizin modern ulaşım hizmetlerini alabilmeleri için halkımızın sabır göstermelerini rica ediyorum. Halkımıza rahatsızlık vermemek adına maksimum özen gösteriyoruz. Belediyemiz ekipleri prensipli bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. 113 Cadde’mizi de 15 Ekim’de halkımıza armağan edeceğiz” dedi.

Belediye olarak yatırımları oldukça ekonomik bedellerle mal ettiklerini belirten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Prensipler doğrultusunda büyük bir özveri ile çalışan personelime teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz her türlü yatırımlar halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

 

Bu haber 803 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...