Bu fabrikada 100 kişi istihdam edilecek

23 Mayıs 2014 16:14

Ispartaspor Onursal Başkanı Atakan Yazgan, Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni bir tesis açıyor. İplik üretecek olan fabrikada 100 kişi istihdam edilecek.

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesinde önemli bir yatırım daha faaliyete geçiyor. Ispartaspor’un onursal başkanı işadamı Atakan Yazgan geçtiğimiz yıllarda yaptığı tesisi bu yıl içinde üretim yapar hale getireceğini bildirdi. Yazgan, iplik üretimi yapacak olan fabrikada en az 100 kişiye iş imkânı sağlanacak.

FABRİKA BU YIL FAALİYETE GEÇİYOR

Fabrikanın bina kısmına yaklaşık 6 milyon liralık yatırım yapan Atakan Yazgan’ın makine – teçhizat içinde yaklaşık 12 milyon liralık bir yatırım yapacağı, makinelerin de bu yıl içinde kurulacağı ve fabrikanın üretime başlayacağı öğrenildi.

‘’ISPARTA’NIN GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUM’’

Kendi memleketine yatırım yapmaktan gurur duyduğunu ifade eden Yazgan, ‘’Daha önce yaptığımız tesisimizi inşallah kısa süre içinde üretim yapar hale getireceğiz. Fabrikamızda ciddi bir istihdam sağlayacağız. Toplam yatırımımız 20 milyon lirayı bulacak. Makinelerimiz son teknoloji ile donatılmış olacak. Isparta’nın gelişmesi, ekonomisinin büyümesi için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Bu haber 967 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...