Öğrencilere sinema gösterimi

24 Mayıs 2014 10:13

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce “ÇOGEP” (Onlara Geleceklerini Hediye Et) isimli proje kapsamında düzenlenen etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre 21 – 22 ve 23 Mayıs günleri IYAŞPARK AVM de yer alan Pink Sinema Salonlarında il merkezinde çeşitli ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören çocuklarımız için sinema günleri düzenlendi.

Bu kapsamda toplam 790 öğrencinin sinema gösterimi etkinliğine katıldığı, okullarda yapılan etkinliklere katılımın çok yüksek olduğu öğrenildi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan “Onlara Geleceklerini Hediye Et” isimli proje ile Çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi, bu kapsamda kendilerine sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunulması, kente göçle gelmiş, uyum sağlayamamış veya diğer dezavantajlı toplum kesimlerinin şehir yaşamına dahil edilmesi ve güvenli yaşama dolaylı olarak olumsuz yönde etki eden yoksullukların azaltılması amaçlanmakta.

Birlikte oldukça eğlenceli saatler geçiren öğrencilere sinema arasında yiyecek ve içecek ikramının da yapıldığı, öğrencilerin kendilerini bu tür etkinliklere davet eden polis abi ve ablalarına teşekkür ederek bu tür faaliyetlerin artırılarak devam etmesini istediklerini belirttikleri öğrenildi.

 

 

Bu haber 565 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...