“Şehirdeki değişikliği, yapılan hizmetlerin güzelliğini görünce gıpta ile seyrettik”

24 Mayıs 2014 10:17

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Disiplin Kurulu Başkanı Av. Haşim Mısır ve üyeleri ile Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette üyeler Başkan Günaydın’a şehre kazandırdığı değerler açısından teşekkür ederek, çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Disiplin Kurulu Başkanı Av. Haşim Mısır ile üyeler Av. Ruhi Bacanlı, Av. Faik Yıldız, Av. Dilaver Erdoğan, Av. Özkan Bulgu, Av. Ünal Dinç ve Av. Oktay Yalçın ile birlikte Isparta Barosu Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişlerinin gerçekleştiği görüşmede konuşan TBB Disiplin Kurulu Başkan Av. Haşim Mısır, Isparta Barosu eski Başkanlarından Av. Faik Yıldız’ın birliğin disiplin kurulu üyesi olduğunu dile getirerek, “Kendisi bizim için çok değerlidir. Burada bir disiplin kurulu toplantısını gerçekleştirmek için Isparta’dayız. Sizleri de ziyaret etmek istedik. Şahsi inancımı söyleyeyim. Hizmeti görünce biz parti falan düşünmüyoruz. Sizlere minnettarız. Niye minnettarız, çünkü şu koşullarda bir muhalefet olarak bir şeylerin yapılmış olmasını görmek ayrıca bir mutluluk. Sizi ziyaret etmekten, tanımaktan da ayrıca mutluyuz” dedi.

Isparta’ya uzun bir süre önce geldiğini söyleyen Av. Ruhi Bacanlı da, “Aradan uzun süre geçtikten sonra geldiğim Isparta’yı görünce, şehirdeki değişikliği, yapılan hizmetlerin güzelliğini görünce gıpta ile seyrettik dersek yerindedir. Böyle bir hizmette bulunduğunuz için şahsım ve Ispartalılar adına teşekkür ederim. İnşallah daha iyi hizmetler vereceğinizden eminim. Allah muvafakat etsin” şeklinde konuştu.

Isparta Barosu eski Başkanı ve TBB Disiplin Kurulu Üyesi Av. Faik Yıldız da, kendisinin baro başkanlığı yaptığı dönemde şehirde konaklama sorunlarının yaşandığını gördüğünü ancak Başkan Günaydın’ın da büyük gayretleriyle kente misafirlerin ağırlanabileceği güzel bir beş yıldızlı otelin özel sektör eliyle kazandırılmasının memnuniyet verici olduğunu aktardı. Yıldız, “Konaklama açısından şu anda çok memnunuz. Bunun da büyük başarısı sizin. Isparta’ya bu oteli her ne kadar özel sektör yapmış olsa da ben sizin bunun yapılması için büyük mücadele verdiğinizi, sıkıntı çektiğinizi biliyorum. Isparta’ya yapmış olduğunuz hizmetlerden bir tanesi otelin yapılması. Bu otel olmasaydı Isparta’ya birçok kişinin gelmesi de mümkün değildi. Geçen hafta da Türkiye’nin 4 bir yanından hukukçular Isparta’daydı. Bu sizin hizmetlerinizden sadece bir tanesi. Ispartalı zaten sizin çalışkan olduğunuzu, hizmet yaptığınızı bilerek oy verdiler. Yan yana, omuz omuza yine her zaman bize düşen ne hizmet olursa hizmet etmeye hazırız. Allah yolunuzu açık etsin, bu vesile ile hayırlı uğurlu olsun. Isparta’ya iyi hizmetler yapacağınızı da düşünüyorum” görüşlerinde bulundu.

TBB ve disiplin kurulunun Isparta’ya verdiği desteklerinden dolayı teşekkür eden Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu da, “Ben her platformda dile getiriyorum. Avukat dostusunuz, savunma dostusunuz. Savunmanın ne kadar değerli olduğunu en iyi bilen belediye başkanlarından biri olduğunuzu biz biliyoruz. Savunmanlar olarak her zaman destekçiniz olacağımızı belirtiyoruz. Hizmetlerinizi takdir ediyoruz. Isparta’daki disiplin kurulu toplantımızın da şehrimize, baromuza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Disiplin Kurulu heyetini ağırlamaktan ve kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı son derece mutluluk duyduğunu belirten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “TBB Disiplin Kurulu Başkanı ve üyeleri ile Isparta Baro Başkanımızın bizleri ziyaret etmeleri şahsım ve belediyemiz için büyük bir onur kaynağıdır. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretler bizim hizmet etme aşkımıza ve çalışma gücümüze güç de katıyor. Böyle ziyaretler bizim hizmetimizi kuvvetlendiriyor. Bu ziyareti Isparta’ya teşvik, hizmeti korumak ve hizmetin başarılı olmasını isteyen ve bu konuda bize performans ilavesi katan bir durum olarak düşünüyorum. Bu ziyaretleriyle Isparta’ya bir hizmet katkılarının da olduğunu belirtmek istiyorum. Ziyaretten dolayı tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu ziyaretleri şahsımı memnun etmiştir” dedi.

 

 

 

 

Bu haber 677 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...