Elektrik kesintileri

26 Mayıs 2014 15:17

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.Isparta İl Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre; bugün 08:00 – 18:00 saatleri arasında Bağlar, Pirimehmet, Bahçelievler ve İstiklal Mahalleleri’nde elektrik kesintisi yapılacak.

KESİNTİ NEDENİ:

Isparta İl Merkez Bağlar, Pirimehmet, Bahçelievler ve İstiklal Mahallelerinin belirli bölgelerinde gün içerisinde kısa süreli yapılacak olan tesis çalışmaları nedeniyle, enerji kesinti yapılacaktır.

KUTLUBEY’DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.Isparta İl Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre; 27 Mayıs Salı günü 08:00 – 18:00 saatleri arasında Kutlubey, Çelebiler, Turan, Sülübey, Hisar, Emre ve Davraz Mahalleleri’nde elektrik kesintisi yapılacak.

Yetkililer, çalışmaların planlanan süreden daha erken bitmesi halinde, yeniden enerji verilmesi mümkün olabileceğinden aboneleri can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları konusunda uyardı.

KESİNTİ NEDENİ:

Isparta İl Merkez Kutlubey, Çelebiler, Turan, Sülübey, Hisar, Emre, ve Davraz Mahallelerinin belirli bölgelerinde gün içerisinde kısa süreli yapılacak olan tesis çalışmaları nedeniyle, enerji kesinti yapılacaktır.

HALIKENT’TE ÇARŞAMBA ELEKTRİK YOK

Yetkililer, 28 Mayıs Çarşamba günü ise 08:00 – 18:00 saatleri arasında Gazikemal, İskender, Sidre, Halıkent, Davraz, Kepeci, Karaağaç, İstiklal ve Sermet Mahalleleri’nde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

KESİNTİ NEDENİ:

Isparta İl Merkez Gazikemal, İskender, Sidre, Halıkent, Davraz, Kepeci, Karaağaç, İstiklal ve Sermet Mahallelerinin belirli bölgelerinde gün içerisinde kısa süreli yapılacak olan tesis çalışmaları nedeniyle, enerji kesinti yapılacaktır.

 

Bu haber 645 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...