Senirkent MYO’da "III. Lojistik Kariyer Günü”

26 Mayıs 2014 15:19

Süleyman Demirel Üniversitesi Senirkent Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı tarafından "III. Lojistik Kariyer Günü” etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte, ilk olarak öğrencilerle bir araya gelen Deprem ve Afet Lojistik Uzmanı Dr. Doğan Karadoğan, küreselleşmeyle birlikte lojistiğin öneminden ve bilimin etkin kullanılması gerektiğinden bahsetti. Sun Express Operasyon Şefi Onur Yavuz da lojistikte hava taşımacılığı konusuna değindi, Sun Express’in istihdam ve staj olanakları hakkında bilgi verdi.

Etkinliğin ikinci oturumunda ise Devlet Demir Yolları Lojistik Daire Başkanı İbrahim Çelik öğrencilerle buluştu. Lojistiğin bir ülke ekonomisindeki öneminden bahseden Çelik, ülkemizde demiryolu taşımacılığında yaşanan gelişmeleri anlattı.

Etkinlikte NETLOG Lojistik Operasyon Uzmanı Seda Albayrak da lojistik bölümünde okuyan bireylerin kendilerini geliştirmeleri gerektiğini vurguladı ve çalışma hayatındaki staj ve iş imkanlarından bahsetti.

Superonline Müşteri Yöneticisi Gökhan Kara da “Müşteri Deneyimi ve Teknoloji” konulu bir sunum yaptı ve Superonline hakkında bilgi verdi.

Bu haber 802 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...