YBEM’den pilav günü etkinliği

27 Mayıs 2014 15:43

Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi düzenlediği 1. Pilav Günü etkinliği ile SDÜ personeli, öğrenciler ve halkla bir araya geldi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) Müdürü Mehmet Fatih Cebeci, YBEM’in Süleyman Demirel Üniversitesi’nin en önemli kollarından biri olduğunu belirterek, dünyada markalaşmış bir kurum olduğunu söyledi.

Cebeci, “YBEM, Süleyman Demirel Üniversitesi’nin en önemli kollarından birisi. Biz de YBEM araştırma ve uygulama merkezi olarak yapılan aktivite ve etkinlikleri layıkıyla yapıyoruz. YBEM, artık dünya markası olarak Isparta’yı gururlandırıyor. Yaptığı etkinlikler, projeler ve sosyal aktivitelerle Isparta için önemli bir kurumdur. Biz de bu önem kapsamında bugün akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşların kaynaşması, bir bütün olmasını istediğimiz içinde pilav günü etkinliği düzenledik. Pilav günü birleştirici olacak. Bizim amacımız bir ahiret duygusu oluşturmaya öğrenci ve vatandaşların arasında bağ kurmaya çalıştık. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve katılımlarından dolayı bütün davetlilere teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

Bu haber 601 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...