Altınokta Körler Derneği moral kahvaltısında buluştu

27 Mayıs 2014 15:51

Altınokta Körler Derneği, Engelliler Haftası’nın yorgunluğunu atmak amacıyla SDÜ Konuk Evi’nde moral kahvaltısı yaptı. Yapılan kahvaltı da il dışından gelen görme engelli müzisyenler, söyledikleri şarkılarla konukları coşturdu.

Altınokta Körler Derneği tarafından yapılan moral kahvaltısına Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Süleyman Demirel Havaalanı Müdürü İlyas Demir, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Moral kahvaltısında konuşan Altınokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er, Engelliler Haftası’nın yoğun geçmesi nedeniyle böyle bir program yaptıklarını belirterek, böyle programların engelli vatandaşların kendilerinin var olduğunu belirtmek için güzel bir çalışma olduğunu söyledi.

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA MORAL VERİYORUZ

Altınokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er, moral kahvaltısının engelli vatandaşlara moral verdiğini belirterek, programa katılan Isparta protokolüne teşekkür etti.

Dernek Başkanı Er, “Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Engelliler Haftasıydı. Engelliler Haftası çerçevesinde çok yoğun program trafiğimiz oldu. Biz de bu yoğun programlar nedeniyle biraz yorulduk. Bu yorgunluğumuz atmak için de bugün burada moral kahvaltısı düzenledik. Moral kahvaltısını düzenlememizin asıl amacı, engelli vatandaşların hayatın içinde olduğunu göstermek. Burada Antalya, Ankara, İstanbul, İzmir ve Eskişehir’den gelen görme engelli müzisyen arkadaşlarımız var. Onların şarkılarıyla buradaki engelli arkadaşlarımız da moral buluyorlar. Ayrıca Isparta Protokolü de bizimle beraber. Programımıza geldikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 618 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...