“Birlikte çözüm üreteceğiz”

27 Mayıs 2014 15:53

Vali Vahdettin Özkan, Valilik Göl Salonunda Isparta merkeze bağlı Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Özkan, mahallenin teveccühünü kazanarak yeni seçilen ve ikinci dönem tekrar seçilen mahalle muhtarlarına ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundu.

Toplantının aslında bir tanışma toplantısı olduğunu belirten Vali Özkan, buluşmayı fırsata dönüştürüp aynı zamanda bir iş toplantısına çevirdiklerini söyledi.

İl müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, mahallelerin müşterek sorunlarını birinci ağız olarak muhtarlardan dinlemek istediklerini belirten Vali Özkan, kaynakların sınırlı, ihtiyaçların ise sınırsız olduğuna vurgu yaparak birlikte çözüm üreteceklerini söyledi.

Muhtarlık kurumunun önemine vurgu yaparak konuşmasına devam eden Vali Özkan; “Sizler seçilmiş bir karar organı olarak mahallede ikamet eden vatandaşların teveccühüne mazhar olarak vatandaşın istek ve arzularını takip etme sıfatını kazandınız. Bu yönüyle biz kamu kurumları olarak merkezi idarenin işlerini insanımıza götürürken sizlerin istek ve arzuları belirleyici olacaktır. İnşallah Isparta’mızı hep birlikte temel kamusal hizmetlerden daha iyi istifade eden bir şehir haline getiririz.

Tekrar hepinize hayırlı, uğurlu olsun temennisinde bulunurken, yeni dernek başkanımıza ve yönetimine de hayırlı olsun” dedi.

Vali Vahdettin Özkan’ın konuşmasından sonra kısa bir teşekkür konuşması yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, 44 mahalle muhtarı olarak birlik içerisinde hizmet verdiklerini söyledi.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona eren toplantıda, muhtarların gündeme getirdiği talep ve öneriler online olarak bütün kurumların gördüğü iş takip formuna aktarıldı.

           

 

 

 

Bu haber 592 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...