Barida Hotels´de Turistler Güller İçinde, Sporcular ise Mutlu

28 Mayıs 2014 15:54

Barida Hotels yoğun bir haftayı daha geride bıraktı. Mezuniyetler, düğünler, SDÜ Gala Yemeği, Isparta’nın simgesi olan gülü ve gül mamüllerini yerinde görmek isteyen Fransa ve Malezyalı misafir grupları ve Türkiye Şampiyonası Basketbol Oyuncu takımları...

Barida  geçtiğimiz hafta, Türkiye için çok önemli basketbol maçı turnuvası takımlarına ev sahipliği yaptı. Isparta'da dört gün boyunca süren maç, otelde konaklayan iki takımdan Bilfen Koleji ile Kükürtlü  Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu'nun finale kalmasıyla; takımların maç direktörleri "oteliniz bize uğurlu geldi. Toplam 17 takımdık, sadece bizlerin finale kalmış olması şaşırtıcı, otelin güler yüzlü personeli ve hizmeti bizi motive etti" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Final ise, Kükürtlü  Ticaret San. Odası Ortaokulu'nun galibiyeti ile sonuçlandı.

Ayrıca otele gelen yabancı misafirlerin, otel girişi esnasında dağıtılan gül şerbetine ilgisi oldukça yoğundu.   Otel lobisinden tutun da; odalara, restoranda yemek masalarına kadar serpilen gül yaprakları misafirleri epeyce memnun etmiş görünüyordu. Otel yönetimi; " Biz ister yabancı ister yerli olsun, Isparta'mıza gelen her misafiri bir değer olarak görüyoruz. Isparta'yı tanıtmak adına elimizden gelen her türlü imkanı kullanıyoruz." şeklinde açıklama yaptı.

Bu haber 558 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...