Isparta Altın Portakal Film Festivali ile renklenecek

4 Ekim 2012 18:47

Antalya’da düzenlenen Altın Portakal Film Festivalinin bu yıl 49.’ncusu gerçekleştirilecek. İki yıldır olduğu gibi bu yılda Festival Korteji 9 Ekim’de Isparta’da yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Isparta ve Burdur’da gerçekleştirilecek festival kortejlerinde Yeşilçam’ın ünlü yüzleri hayranlarıyla buluşacak.

SANATÇILAR BELEDİYE VE

VALİLİĞİ ZİYARET EDECEK

Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi’nin katkılarıyla 9 Ekim Salı günü Isparta’da gerçekleşecek kortej geçişi için kente gelen sinema sanatçılar Mehter Takımı tarafından görkemli bir törenle karşılanacak. Sanatçıların Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaretinin ardından belediye önünden başlayacak kortej geçişi Valilik binası önünde son bulacak. Isparta Valisi Memduh Oğuz’u ziyaret eden sanatçılar, toplu olarak Burdur’a hareket edecekler.

FESTİVAL BATI AKDENİZ’E YAYILDI

Bilindiği gibi; 1950’li yıllarda başlayan ve Antalya’da gerçekleştirilen Altın Portakal Film Festivali yıllarca sadece Antalya ilinde yapılırken, önceki yıl festival Isparta ve Burdur illerini de kapsayacak şekilde yapılmaya başlanmıştı. Aynı uygulama bu yılda devam edecek. 

 

 

Bu haber 698 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...