110 cadde asfaltına kavuştu

29 Mayıs 2014 15:12

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa sürdürdüğü Bahçelievler Mahallesi Sosyal Tesisleri ile Cuma Pazarı arasında kalan bin 500 metrelik 110 Caddede çalışmalar tamamlandı. Yağmur suyu altyapısı başta olmak üzere tüm altyapıları gözden geçirilen cadde dayanıklı asfaltına kavuştu.

Yedişehitler, Bahçelievler, Fatih ve Zafer Mahallelerini birbirine bağlayan caddede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, caddenin başta bu mahallelerde ikamet eden vatandaşlar olmak üzere Isparta’ya hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Yapılan hizmetlerin kalıcı olması hedefi taşıdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Emek Taksi Kavşağı ile 107 Cadde’yi birbirine bağlayan bin metre uzunluğundaki 109 Cadde’deki çalışmalarında asfalt aşamasına getirildiğini belirtti. Isparta Belediyesi’nin tüm birimlerinin verimli bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini aktaran Başkan Günaydın, çalışmaları her an takip ediyor. Çalışmaları büyük bir özveri içerisinde gerçekleştiren tüm personele teşekkür eden Günaydın, şehrin altyapısı ve dayanıklı asfaltının 3 yıl içerisinde tamamen bitirileceğini yineledi.

Altyapı çalışmalarında yüzde 70’lik bir orana ulaştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hafta sonları da çalışarak geriye kalan tüm çalışmaların da tamamlanacağını ifade etti. Günaydın, “Isparta’yı altyapısı bitmiş, sorunları tamamen çözülmüş bir şehir olmasını hedefledik. Bu hedefe de yaklaştık. Ortaya koyduğumuz hedef ve beklentilerimiz sonuca yaklaştı” dedi.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce planlanan çalışmalar kapsamında sırada Karayolları Kavşağı olarak bilinen Eğirdir hem zemin geçit ile Özkanlar Kavşağı arasında kalan Atatürk Bulvarı’ndaki çalışmalara başlanacak.

Bu haber 678 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...