TED Koleji’den ITSO’ya ziyaret

29 Mayıs 2014 15:18

TED Koleji  öğretmenleri, ITSO Başkanı Başdeğirmen’i  ziyaret ederek, yeni yapılan kampus  ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Hüseyin Avni Şataf ile okul öğretmenleri Mürüvvet Başdeğirmen, Şule İncekırık ve Oya Geresinli, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ettiler. Ziyarette İlkokul Ortaokul Müdürü Şataf, yeni yapılan bina ve eğitim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

TED KOLEJİ ISPARTA İÇİN BİR ŞANS

İlkokul Ortaokul Müdürü Şataf, önümüzdeki dönemde eğitim -öğretime yeni okul binasında başlanacağını belirterek, TED Koleji’nin başarı çıtasını daha da yükselteceğini söyledi. Okul Müdürü Şataf şöyle devam etti:

“Öncelikle ITSO’nun Isparta için çok güzel işler yaptığını izliyoruz. Burayı ziyaretimizin nedeni de okulumuzla ilgili yaptığımız çalışmalar hakkında Sayın Başkanımız Şükrü Bey olmak üzere yöneticileri bilgilendirmek. Biz 25 yıllık bir okuluz ve 2000-2001 yılından bu yana da Isparta’da eğitim veriyoruz. TED Koleji’nin Isparta’da olması büyük bir şanstır. Türk Eğitim Derneği’nin 85 yıllık eğitim tecrübesi ve yereldeki tecrübemiz okulumuzun eğitim seviyesini hep yükseklere taşıdı. Ancak eğitim kalitemizi artırırken fiziki şartları da ön planda tuttuk. Dolayısıyla Sayın Büyüğümüz Şevket Demirel’in öncülüğünde yeni bir kampus yaparak eğitimimize devam edeceğiz. Yeni binamızın kaba inşaatı tamamlanmak üzere ve 1 Eylül’de eğitim öğretim yeni kampusde devam edecek. TED Koleji olarak  eğitimdeki çıtayı yükselttiğimize inanıyoruz.  Ana okulunda İngilizce eğitimi lise sona kadar devam ediyor. Çocuklarımız yabancı dil okuyan yazan bireyler olarak okulumuzdan mezun oluyor.  Yabancı dil konusunda iddialıyız yurtdışından gelenler nasıl eğitim veriyorsunuz diye soruyorlar. Biz eğitim kalitemizi artırarak devam ettireceğimize inanıyoruz. “

Anasınıfı Öğretmeni Mürüvvet Başdeğirmen de, TED Koleji’nin eğitim öğretim kalitesinin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Ekibimizle birlikte en kaliteli eğitimi verdiğimize inanıyoruz. Yeni binamızda da eğitim öğretim kalitemizi ve başarılarımızı artırarak devam ettireceğimize inanıyoruz. “dedi.

ISPARTA EĞİTİMDE İDDİALI

ITSO Başkanı Başdeğirmen de gerek özel okullar gerekse devlet okulları sayesinde Isparta’nın eğitim seviyesinin her zaman yüksek olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Isparta eğitim konusunda çok önemli bir il. Yaşanabilir İller Endeksinde Ispartamız son 5 yılda hep ilk 5’lerde.  Bunların birçok kriteri var ama en önemli kriterleri arasında eğitim bulunuyor. Türkiye’de en iyi eğitim veren iller arasındayız. Şuanda özel okullar aşamasında da Ispartamız büyük bir hamle içinde. TED Kolejimiz yeni bir bina yapıyor. Başarılarının artacağına anıyoruz. Eğitim öğretimle ilgili devlet yatırımlarımız devam ediyor. Bizde ITSO olarak eğitime katkı sağlamaya devam ediyoruz ve önümüzdeki aylarda temelini atacağımız 25 derslikli bir meslek lisesi yapıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda yaptığımızın hizmetlerin yanı sıra şehrimizin gelişimi ve her alanda başarısını artırmasına da katkı sağlamaya özen gösteriyoruz. Dolayısıyla başarıyı yakalamanın en önemli yolları arasında eğitim seviyesinin yüksekliği. Bütün eğitim kurumlarını destekliyor ve sizlere de başarılar diliyoruz. “

 

Bu haber 1659 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...