KASA HIRSIZLARI İŞBAŞINDA

4 Ekim 2012 18:50

Isparta’nın en merkezi yerinde hırsızlık meydana geldi. Üç kişi oldukları belirlenen hırsızlar üç işyerine girerek kasaları açıp yüklü miktarda para ile kayıplara karıştılar.

Olay geçtiğimiz gece Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan Miralay İşhanında meydana geldi. İşhanının güvenlik kameralarından 3 kişi oldukları tespit edilen hırsızlar İşhanında bulunan birisi Esnaf odası ikisi özel şirket bürosu olmak üzere 3 işyerine girdiler.

Polisin hırsızlık olayı ile ilgili araştırma yaptığını ifade eden şirket yetkilileri; “Sabah işyerimize geldiğimizde Çelik Kasaların açık olduğunu ve içindeki tüm paraların alınmış olduğunu gördük. Durumu hemen Emniyet güçlerine bildirdik ve polis memurları gelerek üç işyerinde de incelemelerde bulundular.

İşhanının güvenlik kameralarından hırsızların 3 kişi oldukları ve gece  bu hırsızlık olayını yaptıkları anlaşıldı. Emniyet güçleri konu hakkında çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşaallah olayı gerçekleştiren kişiler en kısa zamanda yakalanacak. Buna inanıyoruz” dediler.

Bir süre önce de bir bayan avukatın evini soyan hırsızların geçtiğimiz günde yazıhanesine girdikleri ve çelik kasayı patlatarak açtıkları aldığımız haberler arasında.

 

Bu haber 675 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...