“Biz büyük bir aileyiz”

30 Mayıs 2014 16:37

Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, ilimizde faaliyet gösteren bütün sendikaların toplam üye sayısının yaklaşık iki katı olan 2158 üye ile yine yetkili sendika olduğunu belirtti.

Demiralay’ın açıklaması şöyle: “Sağlık-Sen Isparta şubemiz geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda ilimizde faaliyet gösteren bütün sendikaların toplam üye sayısının yaklaşık iki katı olan 2158 üye ile yine yetkili sendika olmuştur.

Sağlık-Sen ailesi kendisine duyulan bu güveni şimdiye kadar boşa çıkarmadığı gibi bundan sonrada hizmetlerini daha da artırarak yeni sorumluluklar alarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın milletimizin hizmetkârı olma yolculuğuna devam edecektir.

Sağlık-Sen sendikal geleneğe yeni bir anlayış getirdi. Sorunlara karşı sendikaların bu güne kadar aldıkları tavır; "yanlış yapıyorsunuz, ihanet ediyorsunuz dan" öteye gitmiyordu.

Sağlık-Sen’ le birlikte teklif ve çözüm sendikacılığı ortaya çıktı. Elini taşın altına koyan, sorumluluk alan, öneri getiren ve birlikte yapabiliriz, başarabiliriz diyen bir sendikal anlayış gelişti. Şimdiye kadar engelli yakını olanlara kolaylık, kılık kıyafet serbestisi, sözleşmeli çalışan kardeşlerimize kadro, ek ödemelerin maaşla beraber ödenmesi, ilk defa taban aylığa zam gibi daha burada saymakla bitiremeyeceğimiz bir çok kazanıma imza attık.

Şimdi de yıpranma payı, kreş, bütün branşlarda lisans tamamlama hakkının verilmesi sözünü Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dan almış bulunmaktayız.    

Sağlık-Sen olarak değerlerimizin inşası, özgürlüklerin genişlemesi, ekmeğimizin büyümesi için varız. Ne değerlerimizden, ne özgürlüklerimizden, nede ekmeğimizden vazgeçeriz. Kuruş değil, duruş sendikacılığını dün olduğu gibi bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.    

Sağlık-Sen’ imizin bugünlere gelmesine emeği geçen tüm dostlara teşekkür ediyor, yolumuz açık, yolculuğumuz bereketli, Allah yar ve yardımcımız olsun”.

 

 

Bu haber 579 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...