Emniyet eski Müdürü Or siyasete mi kurban gitti!

30 Mayıs 2014 16:45

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yerel seçimlerde sandığa sahip çıkamadıklarını belirterek, suçlu olarak emniyeti ve ilçe seçim kurullarını gösterdi. Bilgiç, “Belli odaklara hizmet eden emniyet ve ilçe seçim kurullarını aşma konusunda kifayetsiz kaldık” dedi.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, dün İpek Mobilya Düğün Salonu’nda partisinin düzenlediği Mayıs ayı İl Danışma Meclisi toplantısında tartışma yaratacak bir açıklama yaptı. Konuşmasında 30 Mart yerel seçimlerine değinen Bilgiç, sandıklara sahip çıkamadıklarını belirtti. Seçimde belli odaklara hizmet eden emniyet ve ilçe seçim kurullarını aşma konusunda kifayetsiz kaldıklarını belirten Bilgiç, “Kabul edilemez sorumluluğumuz var. Kendi adıma bu sorumluluğun altında üzüntü içinde ezildiğimi ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı  ve Genel seçimlerde 30 Mart seçimlerini Isparta olarak unutturacağımızın sözünü Isparta adına veriyorum” şeklinde konuştu.

OR’UN GİDİŞİ SEÇİMLE Mİ İLGİLİ ?

Bilgiç’in emniyeti suçlayıcı bu konuşması eski İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’un görevden alınmasıyla ilgisinin olup olmadığı sorusunu akıllara getirdi. Hatırlanacağı gibi 14 Mayıs 2014 tarihinde Mehmet Or, 15 il emniyet müdürüyle birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınmıştı.

 

Bu haber 606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...