Emniyetten yeni bir uyuşturucu operasyonu daha

2 Haziran 2014 16:38

Isparta Emniyet Müdürlüğünce ilimizde uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddelerin kullanımı önlemek amacıyla yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

İlimizde elde ettikleri uyuşturucu maddeleri sattıkları yönünde bilgiler elde edilen iki şahsın yapılan takip sonucu önceki gün Emniyet Birimlerinin düzenlediği operasyonla V. A. İle A.T. isimli şahısların yakalandıkları, şahısların kaldıkları ikametlerde yapılan aramalarda 22 ayrı birer içimlik paket halinde uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.

Elde edilen bilgilere göre yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu maddenin kullanılmasında faydalanılan aparat ve uyuşturucu paketlemede kullanılan malzemelerin ele geçirildiği, “uyuşturucu madde satmak ve nakletmek” suçlaması ile adli mercilere sevk edilen şüphelilerin tutuklandığı öğrenildi.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi uyuşturucudan uzak durmalarını sağlamak amacıyla Isparta Emniyet Müdürlüğünce yapılan başarılı operasyonların dışında ilimizde öğrenim gören çocuklarımız ve gençlerimize yönelik bilgilendirici ve bilinçlendirici pek çok eğitim semineri verilmekte.

 

 

Bu haber 580 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...