Bireysel Sulama Makine-Ekipman müracaatları başladı

2 Haziran 2014 16:56

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında, Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi programına müracaatların başladığını bildirdi.

Şölen; “Bakanlığımızca uygulanmakta olan, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında, Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ( Tebliğ No: 2014/13) 14.05.2014 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

Proje başvurularıyla ilgili her türlü bilgiye, Bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne ait http://www.tarim.gov.tr/TRGM/Savfalar/AnaSayfa.aspx ile, İl Müdürlüğümüze ait www.ispartatarim.gov.tr internet adreslerinden ve İl Müdürlüğümüz Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan İl Proje Yürütme Biriminden ulaşılabilecektir.

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında, Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesine yönelik başvurular İl Müdürlüklerimize yapılabilecek olup, başvuru süresi 14.07.2014 Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecektir” dedi.

 

Bu haber 672 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...