Kayrak Taşları Onarılıp Yer çizgileri yenileniyor

2 Haziran 2014 17:09

Yalvaç Belediyesi ekipleri bir yandan Pazar yerinde pazarcıların tezgah yerlerini belirten ve zamanla silinmiş yer çizgilerini yenilerken diğer yandan da kent içindeki caddeler üzerinde bulunan ve bozularak çıkmış kayrak taşı bölümleri onarıyor.

Belediye ekipleri kent içindeki ana caddelerin kaldırıma yakın bölümlerinde uygulanan kayrak taşı bölümlerin zamanla bozularak yerinden çıkması, hem araçlar hem de insanlar için tehlike oluşturur boyuta gelmesi üzerine onarım çalışması başlattı. Yerinden çıkmış ve kırılarak dağılmış kayrak taşları yenileri ile değiştirilirken, zamanla araları açılıp çukurlaşan bölümler de harçla doldurularak yol yüzeyi düz bir konuma getiriliyor. Ana güzergahlar boyunca sürdürülecek çalışmalara Müze’nin önünden geçen Gazipaşa Bulvarı üzerinde devam ediliyor.

Yine çalışmalar kapsamında diğer bir ekip de Kapalı Pazar yerinde yer çizgisi yenileme çalışması yürütüyor. Kapalı Pazar yerinde sergilerin düzenli ve sorunsuz yerleşimini sağlayan ve zamanla silinmiş yer ayrım çizgileri yeniden boyanarak belirginleştiriliyor.

 

 

 

Bu haber 813 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...