Tekvando Yeniden Belediyespor Çatısı Altında

3 Haziran 2014 15:54

Eğirdir Belediyespor Tekvando Kulübü 2014 yılı ikinci dönem kuşak terfi sınavı Zabıta Lokali üzerinde bulunan toplantı salonunda gerçekleşti.

20 Öğrencinin Ter döktüğü sınava Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Tekvando İl Temsilcisi Emin Büyükkurt, Tekvando Antrenörü Kadir Eken ve yardımcısı Arif Samet Kılınç ve çok sayıda velinin katılımı ile yapıldı.

Törende konuşan Tekvando İl Temsilcisi Emin Büyükkurt “ Öncelikle Sınava gelen bütün velilerimizi tebrik ediyorum. Sizlerin bu davranışı çocuklara daha da güven verecektir ve  Çocuklara verdiğimiz bu güven onları başarıya götürecektir. Ben öncelikle Kadir Hocama Eğirdir’de bu sporu yaşatmaya çalışmasındaki gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu spora destek verilmeli, Çünkü Bu spor Çocukların savunma sanatlarını geliştirmesini, Saygıyı, Bayrağa Saygıyı, Disiplini, selam vermeyi, Boy uzamasını ve kasların gelişmesini ve en önemlisi de kendine güven duymasını sağlar.  Tekvando önü açık bir spor, o yüzden çocuklarımızın bu sporda ilerlemesi için gereken desteği veriniz. Ben bize destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e de çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

ARTIK EĞİRDİR BELEDİYESPOR TEKVANDO KULÜBÜ

Eğirdir Belediyespor Tekvando Antrenörü Kadir Eken ise konuşmasında “ Öncelikle tüm velilerimize buraya katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Eğirdir Lider Gençlik spor Kulübü çatısı altında yaptığımız çalışmaları artık bu günden sonra Eğirdir Belediyespor Tekvando Kulübü olarak yürüteceğiz. Bundan sonra maçlarda Eğirdir’i bu isimle tanıtacağız. Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. 14-15 Haziran 2014 Tarihlerinde Isparta’da yapılacak olan Minikler İl birinciliği turnuvasına katılacağız ve burada müsabakalar yapacağız. Ben bizlere tekrar destek olan Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e teşekkür ediyorum” dedi.     

 

Bu haber 718 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...