Atatürk Bulvarı’ndaki çalışmalar sürüyor

3 Haziran 2014 16:01

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa yürütülen altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler son olarak Isparta’nın en işlek caddeleri arasında yer alan Özkanlar Kavşağı ile Karayolları kavşağı arasındaki 104 Cadde’de çalışmalarına başladı. Çift şerit halinde yapımı tamamlanacak olan cadde toplam1500 metreuzunluğuna sahip. Ekipler ilk olarak Özkanlar Kavşağı’ndan Eğirdir yoluna giden 750 metrelik yolda çalışmalarına başladı.

Çalışmalar kapsamında cadde Fen İşleri Müdürlüğü’nce yorgun asfaltı kaldırılırken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce yağmur suyu başta olmak üzere caddedeki altyapı eksiklikleri gideriyor.

Atatürk Bulvarı’nda (104 Cadde) gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,  caddenin çift şeritten oluştuğunu ve yoğun trafik akışına sahip olduğunu belirtti. Bu yoğun trafiğe sahip caddeyi en kısa zamanda bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Günaydın, “Caddelerimizin yapımında kalıcılık hesabını ön planda tutuyoruz. Caddede mevcut ham toprağa ulaşıyor, altyapısını yapıyor, stabilize ile zemini sıkıştırıyor ardından da dayanıklı asfaltını yapıyoruz. Böylece yolumuzun uzun yıllar bozulmamasını hedefliyoruz. Teknik ekibimiz yoğun bir çalışma sürdürüyor, bu caddemiz de gelecek için hayırlı olsun diliyorum” dedi.

 

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...