Güreş takımı derecelerle döndü

4 Haziran 2014 16:13

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcuları Manisa ve Burdur’da yapılan müsabakalarda derece alarak şehre döndü. Burdur’da yapılan müsabakalarda bir birincilik ve ikincilik alan sporcular, Manisa’da yapılan müsabakada ise ikincilik elde etti. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, derece alarak şehre dönen sporcuları altın ile ödüllendirdi.

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Başlık ve Güreş Takımı Hocası Remzi Kurt ile sporcular Mecit Uysal, Zeki Batuhan Yılmaz, Abdurrahman Öz, kulübün fahri başkanı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Hüseyin Başlık, Manisa’da gerçekleştirilen Yıldızlar Gurup Şampiyonası’nda Mecit Uysal’ın 2., Burdur’da yapılan 12-13 yaş Gurup Şampiyonası’nda sporcuları Zeki Batuhan Yılmaz’ın birinci, Abdurrahman Öz’ün ise ikinci olduğunu söyledi.

Sporcuların istikballerinin açık olduğunu söyleyen ve aldıkları derecelerden dolayı tebrik eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sporcularımızın başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Sporcularımız kendi kilolarının üzerinde müsabakalara katılarak derece elde etmişlerdir. Gençlerimizin kendilerine güvenleri tam. Sporcularımız, hocalarımız ve yöneticilerimiz birbirleriyle bütünleşmiş durumda. Bu da beraberinde başarıyı getiriyor. Kulüp yöneticilerimizi, hocamızı ve sporcularımızı gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Bu haber 978 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...