Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Yönetimi ve Öğrencileri YBEM Müdürü Fatih Cebeci´yi ziyaret etti

6 Haziran 2014 15:13

Isparta’nın gözde okullarından Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yönetimi ve öğrencileri, Isparta’ya farklı bir vizyon kazandıran Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Cebeci’yi makamında ziyaret etti.

Öğrencilerini bölgemizdeki Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) sağlık turizmi projelerine hazırlayan Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yönetimi, öğrencilerin yabancı dil eğitimi için YBEM ile fikir alışverişinde bulundu.

SDÜ YBEM Müdürü Fatih Cebeci, sağlıkla ilgili projelerde Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile el ele çalışabileceklerini, sağlık alanına yönelik İngilizce eğitimin yanı sıra proje yazma eğitimi de verebileceklerini ifade etti.

Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hasan Gezer ve Meslek Dersi Öğretmeni Sevgi Bozkurt da YBEM ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek toplumumuzda başarılı ve devamlı proje üretebilen rol -  model olabilme özelliğine sahip SDÜ YBEM ile yapılacak işbirliklerine büyük önem verdiklerini belirttiler.

Bu haber 730 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...