Iyaşpark AVM’de yeni lezzet durağı

7 Haziran 2014 10:32

Iyaşpark AVM’de yeni bir lezzet durağı daha açıldı. Tavuk Dünyası markasıyla adını duyuran firma sadece Tavuk menülerinden oluşan konseptini bölge halkının beğenisine sunuyor.Tavuk Dünyası markası, yeme içme sektöründe 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren, bugün 15 ilde 50'den fazla noktada restoran-cafe hizmeti veren şirketleri bünyesinde bulunduran Özmar A.Ş. tarafından geliştirilmiştir.

Ülkemizde yeme içme sektöründeki ihtiyaçları araştıran Özmar A.Ş. güvenilir bir kurumun çatısı altında, Türk insanının damak tadına uygun, sadece tavuk ürünleri satışı yapılan bir restoran zinciri açığını tespit etti. 2 yıl süren AR-GE ve markalaşma süreci sonunda altyapı çalışmalarını tamamlamış olan Tavuk Dünyası, kısa süre içinde İstanbul'dan başlayarak Türkiye'ye ve sonrasında Dünya' ya yayılma hedefini ortaya koydu. Tavuk Dünyası markası ile çıkılan bu yolda, ikinci yılında ülke sınırları dışına açılma planlarını uygulamaya koydu ve ilk yurt dışı şubesini Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de açtı. Firma Almanya, Hollanda, Fransa ve Çin ülkeleri başta olmak üzere yurt dışı temaslarına da başlamış durumda.

Günlük taze gıdalar ve doğal baharatlar ile hazırlanan birbirinden lezzetli soslu tavukları, hem de dünya mutfağının en beğenilen tavuklarının lezzetini merak ediyorsanız, Iyaşpark AVM Tavuk Dünyasına mutlaka uğrayın.

 

 

Bu haber 1813 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...