Veteranlardan Başkan Şengöl’e Teşekkür Ziyareti

9 Haziran 2014 15:57

Eğirdir MARİM Veteranlar takımı Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret ederek, 23-27 Nisan Tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Uluslar arası Soccer Cup 2014’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.

Eğirdir MARİM Veteranlar takımı İdari Menajeri Ömer Faruk Karamürsel ve Teknik Menajer Murat Bozaykut Başkan Şengöl’e spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.  Ziyarette konuşan İdari Menajer Ömer Faruk Karamürsel “ 23-27 Nisan 2014 Tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Uluslar arası Soccer Cup 2014 turnuvasına katılmamızda bize destek olduğunuz için ve Spora verdiğiniz destekten dolayı size teşekkür ederiz. Bu Turnuvada biz MARİM Veteran takımı olarak güzel maçlar çıkardık ve grubumuzu 3. tamamladık. Bu hafta sonu Göller ve Teke yöresi ligi erteleme maçında Pazar günü Eğirdir Stadında Saat: 18.30’da Şuhut Veteranlar takımı ile lig müsabakasına çıkacağız ve grupta 2 maç eksiğimiz ile yedinci sırada bulunuyoruz. Pazar günü oynayacağımız maça Şuhut Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız da katılacak. Sizinde değerli katılımlarınızla güzel bir maç olacak inşallah. Ben size takımımıza verdiğiniz destek ve Spora olan ilginizden dolayın teşekkür ederim. Size Karaman’da oynadığımız maçta size verilmesi için takdim edilen hediyeleri ve geçen turnuvada aldığımız şilti armağan etmek istiyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise “ Spora verdiğimiz destek sürecek. Veteran takımımızı tebrik ve teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz beni mutlu etti. İnşallah ilerleyen günlerde 5 yıl önce olduğu gibi bütün yaş gruplarında takımlarımız olur. Hediyeleriniz içinde ayrıca teşekkür eder, Pazar günü oynayavcağınız maçta başarılar dilerim.” Dedi.      

 

 

 

Bu haber 658 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...