Gökçehöyük Ortaokulu’ndan Başkan Şengöl’e ziyaret

9 Haziran 2014 16:04

Eğirdir’e bağlı Gökçöhüyük köyü ortaokulu öğrencileri Başkan Ömer Şengöl’ü ziyaret etti.

2013 Eylül ve Nisan 2014 tarihleri arasında Isparta ili okullar arasında düzenlenen atık pil toplama yarışında 194,5 kilo ile Isparta ikinciliğini, Eğirdir’de ise birinciliği elde eden okullardan Gökçehöyük Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret ederek, Laboratuar malzemesinden oluşan hediyelerini aldılar.

 Yarışmaya katılan okulu temsilen Müdür Şaban Akça ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Fatih Çetintürk ile birlikte öğrenciler Osman Başgül (7A), Yasin Demir(7A),Osman Gencer(6A),Ayşegül Demirbilek((7A),Emine Yavuz(8B),Murat Tunçyürek(6A), Naciye Çevik(8B) ve Nazlı Gencer(6A)’i Başkan Ömer Şengöl makamında ağırladı.

Ziyaretten son derece memnun kalan Başkan Ömer Şengöl okula duyu organları levhası, insan vücudu modeli, insan iskelet modeli, çiçek modeli; ampermetre ve voltmetre ile gravzant halkası gibi laboratuar aletlerinden hediyelerde bulundu.

Gökçehöyük Ortaokulu’nun nazik ziyaretten mutlu olduğunu ifade eden Başkan Ömer Şengöl, öğrencilerin başarılarının devamı dileğinde bulunurken ilçemiz Eğirdir’e böyle bir anlamlı ödülü kazandıran öğrencilere ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Bu haber 990 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...