Yaklaşık 1000 öğrenci ilimize gelecek

9 Haziran 2014 16:06

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Ağustos ayı içinde 1000 öğrencinin katıldığı ‘’Gençlik Kampını’’ Isparta’ya kazandırdıklarını duyurdu. Bir çok branşta Türkiye şampiyonu olan sporcuların içinde bulunduğu Gençlik Kampı, 1 ay süreyle ilimizde olacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, önemli bir organizasyonu daha ilimize kazandırdı. Türkiye genelinde yaz aylarında Türkiye’de çeşitli branşlarda şampiyon olan sporcuların oluşturduğu Gençlik Kampı Ağustos ayında Isparta’da olacak. 6 grup halinde Isparta’ya gelecek olan sprocuların hem sosyal ve sportif etkinlikler yapacağını hem de Isparta’nın tarihi ve turistik bölgelerini tanıma imkanı bulacaklarını bildiren Gevrek, ‘’Amacımız; Gençlik Kamplarını Isparta’da kalıcı hale getirerek, her yıl yapılmasını sağlamak. Kampın her yıl Isparta’da yapılması durumunda Davraz Kayak Merkezine yeni spor tesislerini de kazandırabiliriz’’ dedi.

GENÇLİK KAMPI DAVRAZ’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Öte yandan Gençlik Kampının Davraz Kayak Merkezinde gerçekleştirileceğini belirten Gevrek, Isparta’da düzenlenen bu tür organizasyonların ekonomiye büyük katkı sağladığını da sözlerine ekledi.

 

Bu haber 715 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...