Geleneksel Aile Kahvaltısında buluştular

10 Haziran 2014 16:02

Yılmaz Şener İlkokulu, düzenlenen Geleneksel Aile Kahvaltısında bir araya gelerek, birlik- beraberlik örneği sergilediler. Okul Müdürü Ali Solmaz; bu tür organizasyonlarda daha çok bir araya gelmek istediklerini belirterek, yoğun katılım sağlayan velilere teşekkür etti.

Yılmaz Şener İlkokulu tarafından; birlik, beraberlik ve kaynaşma amacıyla düzenlenen geleneksel kahvaltı programında öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir araya geldi.

8 Haziran Pazar günü Teraspark’ta gerçekleştirilen Geleneksel Aile Kahvaltısına yaklaşık 500 kişilik katılım sağlandı. Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen buluşmada, katılımcılar kahvaltı eşliğinde sohbet etme ve doyasıya eğlenme imkanı buldular.

Bu tür organizasyonlarda daha çok bir araya gelmek istediklerini ifade eden Okul Müdürü Ali Solmaz, Okul Aile Birliği’ne ve katılımcılara teşekkür ederek, amaçlarının birlik – beraberlik ve okula destek olmak olduğunu belirtti.

Çok başarılı ve güzel bir organizasyon geçirdiklerini ifade eden Solmaz, “Okulumuz geleneksel aile kahvaltısına katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan değerli velilerimize, organizasyon için bize sınırsız malzeme desteği sunan ve bu güzel ortamı oluşturan Teraspark yönetimine teşekkür ederiz. Her büyük organizasyonlarda istenmeyen bazı aksaklıklar olabilir. Maksat birlik beraberlik ve okulumuza destek olmaktır. Okulumuz bu birlik ve beraberlikle daha iyi hizmetlerle, en iyi yerde olmaya devam edecektir. Bizlere desteklerini esirgemeyen ve yoğun katılım gerçekleştiren velilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Programda ikinci sınıf öğrencileri tarafından sunulan halk oyunları gösterisi de büyük beğeni topladı. Veliler, birlik-beraberlikle oluşan huzurlu ortamdan ve başarılı servisten memnuniyetlerini ilettiler.

Bu haber 750 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...