ÇAĞRI MERKEZİ BURDUR’da AÇILACAK

11 Haziran 2014 16:41

Isparta’da işsizliği büyük oranda önleyecek olan ve yaklaşık 600 kişinin istihdam edilmesi hedeflenen Çağrı Merkezi Projesi’nde olumlu sonuca ulaşamadık. Türk Telekom İl Müdürlüğü ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük emek sarf ettiği ve ilimize kazandırılması için Ankara ile Isparta arasında mekik dokunulan proje, Burdur’a yapılacak.

KÖTÜ HABER BAŞBAKANLIKTAN VERİLDİ

Edinilen bilgilere göre projenin Burdur’da uygulanacağı Başbakanlıktan haber verildi. Doğrudan Ispartalı yetkililere verilen haberde “Çok uğraştınız ama Burdur kaptı” denildiği ileri sürüldü.

600 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEKTİ

Öte yandan Çağrı Merkezi’nin Isparta’ya kazandırılması durumunda fiziki şartlar yaklaşık 600 kişinin istihdam edilmesine yetecek düzeydeydi. Hatta yeri de hazırlanmış ve hemen çalışmalara başlanacaktı.

ŞİRKETE DAHA ÇOK KAZANDIRILACAKTI

Diğer taraftan Büyükşehirlerde de olan Çağrı Merkezi’nin Isparta’da daha az maliyetle yürütülebileceği gerçeği de ortaya çıktı. Yani Isparta’da Çağrı Merkezi’ni açacak olan şirket Büyükşehirlere oranla daha fazla kâr yapabilecekti.

UMUTLAR SÜRÜYOR

Bu arada yine edinilen bilgilere göre Isparta için umutlar halen daha tükenmiş değil. Son bir girişimin daha yapılacağı ve Çağrı Merkezi’nin Isparta’ya kazandırılması için büyük çaba sarf edileceği gelen bilgiler arasında.

 

 

Bu haber 638 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...