Altınbaşak bu yıl 244 mezun verdi

13 Haziran 2014 16:12

19. Dönem mezuniyet töreninde 244 öğrenci Özel Altınbaşak Eğitim Kurumlarından mezun oldu.

Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları 1992 yılında eğitim hayatına başladı. İlk mezunlarını 1996 yılında veren Altınbaşak eğitim Kurumları şimdiye kadar 1245 öğrenciyi mezun etti.

Mezuniyet töreni 5, 6, 7 Haziran tarihlerinde Altınbaşak İköğretim Okulu Konferans salonunda yapıldı. 5 Haziran Perşembe günü Özel Altınbaşak İlköğretim Okulundan 84 öğrenci, 6 Haziran Cuma günü Özel Altınbaşak Anadolu Lisesinden 82 öğrenci, 7 Haziran Cumartesi günü de Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesinden 78 öğrenci mezun oldu.

Mezuniyet gecesi velilere verilen kokteyl ile başlayıp Mezuniyet Programı ile devam etti. Somalili Altınbaşak Öğrencisinin Soma Şehitleri için verdiği Kur’an-ı Kerim tilaveti gecenin önemli olaylarından biriydi.

Mezuniyet gecesi ile ilgili bilgi veren Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi Müdürü Lütfü Tunç şunları söyledi: “Yaklaşık çeyrek asırdır Isparta’yı Türkiye’de ve Türkiye’yi Dünyada temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu seneki mezunlarımızla beraber toplam mezun sayımız 1245 oldu. Öğrencilerimizin     yaklaşık %90’ı üniversitelere yerleşti.

Öğrencilerimizi geleceğin dünyasını emanet edeceğimiz bireyler olarak yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizi yetiştirmede emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimize de girecekleri sınavda başarılar diliyorum.”

Bu haber 788 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...