Bir Başsavcı, 2 savcı ve 2 Hakimin yeri değişti

13 Haziran 2014 16:24

HSYK'nın yaz kararnamesiyle Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanırken, Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç de Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. Çokdinç'in hakim olan eşi de Isparta hakimliğine atanırken, bazı hakim ve cumhuriyet savcılarının görev yeri de değişti.   

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesi 2014 yılı yaz kararnamesini tamamladı. Aralarında Başsavcı ve Mahkeme Başkanlarının da bulunduğu 2224 hakim ve savcının görev yeri değişti. Buna göre 2011 yılından bu yana Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde bulunan Mustafa Yıldırım Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanırken, Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirildi.

Yaz kararnamesiyle  Isparta'da iki Cumhuriyet Savcısı ve iki Hakimin  görev yerleri de değiştirildi. Yeni Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç'in hakim olan eşi Gülnihal Çokdinç, eş durumundan Isparta hakimliğine atanırken, Fethiye Hakimi Mustafa Zeybek ve Burdur Hakimi Arzu Sofu Karakaya  Isparta hakimliği görevine atandı. Erzurum Cumhuriyet Savcısı Erol Taslak ve Burdur Cumhuriyet Savcısı Murat Karakaya da Isparta'da görev yapacak. Öte yandan Isparta Cumhuriyet Savcısı Sabri Keskin İzmir Cumhuriyet Savcılığına, Mazlum Şahin de Antalya Cumhuriyet Savcılığına atandı.  Kararnameyle Isparta Hakimleri Gülsiye Karakurt ve Harun Yüksel ise Aydın hakimliği görevlerine atandı.

 

Bu haber 882 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...