Bahçeli tanıtım günlerine katıldı

15 Haziran 2014 16:56

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Atatürk Kültür Merkezin'de düzenlenen Isparta Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında  açılan standları gezdi.  MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi  Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın karşıladı.

Devlet Bahçeli'nin ziyaretinde MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz ve İl Başkanı İsa Yalçın da hazır bulundu.  Boynuna gül yapraklarından oluşan halka takılan MHP Lideri Bahçeli ilk olarak Isparta Belediyesi hizmetlerinin anlatıldığı standa geldi. Isparta Belediyesi Ahşap Oymacılığı Atölyesi'nde yapılan çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ünlü ressamların eserlerinin ahşaba tek parça halinde işlendiğini söyledi.   Başkan Günaydın, "Bu yapılması imkasınz görülen bir tablo, Picasso'nun tabloları da yapalıyor. Bunun dışında Türk sanatının güzel desenleri de ahşaba işleniyor. Yakın bir tarihte açık artırma ile satılacak eserler yapıyoruz. Belki bir yıla kalmadan ABD ve Londra'da ki müzayedelerde açık artırmayla satılacak eserler yapıyoruz.  Türkiye'de ahşapta ünlü şehirlerimiz var. Mesela Kastamonu ama Kastamonulular kızmasın kimseyle kıyaslanamayacak bir yere geldik" dedi.

ISPARTA'YI TÜM YÖNLERİYLE ANLATAN ÇALIŞMA OLMUŞ

Daha sonra Bahçeli, Başkan Günaydın'la birlikte  diğer standları gezerek bilgi aldı.  Tanıtım Günleri etkinliğini değerlendiren Bahçeli, "Isparta'yı tüm yönleriyle tanıtıcı çalışma olmuş" dedi. Başkan Günaydın'ı  tebrik eden Bahçeli, "Özellikle ahşap oyma üzerine yapılan çalışmalar örnek olacak şekilde kendilerini tebrik ediyoru" diye konuştu. 

BİZLERE ONUR VERDİ

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise "Genel Başkanımızın, tanıtım günlerine gelmesi bizleri mutlu ediyor. Yapacağımız çalışmalar için teşvik ediyor. Çalışmalarımızı daha güzel yapma arzusunu buluyoruz.  Kendisinin, Isparta Tanıtım Günleri etkinliğini ziyaret etmesi bizlere onur verdi. Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum" görüşünü iletti.

 

Bu haber 609 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...