Bahçeli’yi ziyaret ettiler

16 Haziran 2014 18:01

‘Ankara Gül Kokuyor’ temalı Isparta Tanıtım Günleri için Ankara’da bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Genel Merkez’de ziyaret etti.

Ankara Tanıtım Günleri’nin ikinci gününde Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Isparta stantlarını dolaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aynı gün partisine mensup belediye başkanları, Isparta teşkilatlarını genel merkezde kabul etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Milletvekili S. Nevzat Korkmaz, İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, ilçe ve belde belediye başkanları ile partilileri genel merkezde kabul eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart’ta yapılan seçimler sonrasında kazanan belediye başkanlarını tebrik etti.

Isparta Tanıtım Günleri’ne katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta heyetinin kendisini ziyaretinden dolayı da ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

30 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerin öneminden de bahseden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ile 2015’te yapılacak olan genel seçimlere değindi. 30 Mart’ta yapılan seçimlerde Isparta’da gösterilen başarıdan dolayı belediye başkanları ve teşkilatı da kutlayan Bahçeli, geçmişten buyana başarılı çalışmalar gösteren Yusuf Ziya Günaydın’ın tekrar kazanmasının sevindirici olduğunu belirtti.

30 Mart’ta MHP’nin oy artışına da değinen MHP Lideri Bahçeli, MHP’nin oyunu artıran tek parti olduğuna vurgu yaparak bu başarının sağlanmasına katkı sunan Isparta halkına, teşkilatlara, belediye başkanlarına ve meclis üyelerine de teşekkür etti.

Görüşmenin ardından belediye başkanları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Bu haber 617 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...