İkinci aşama pazartesi başlıyor

16 Haziran 2014 18:01

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri’nin ortaklaşa sürdürdüğü 104 Cadde’deki (Atatürk Bulvarı) çalışmaların ilk etabı olan Özkanlar Kavşağı ile Karayolları arasında 900 metrelik bölümün asfaltı tamamlandı. Yolda bordür ve yağmur suyu çalışmaları ile kaldırım kilit parke çalışmaları devam ediyor. Caddenin ikinci şeridi olan Karayolları Kavşağı ile Özkanlar Kavşağı’ndaki bölümün çalışmalarına ise pazartesi gününden itibaren başlanıyor.

Gelinen son nokta ile ilgili olarak bilgiler veren Fen İşleri Müdürü Adnan Coşkunsu, Atatürk Bulvarı’nın şehrin en işlek caddelerinden birisi olduğunu ve birinci aşama olarak Özkanlar Kavşağı, Gülkent Devlet Hastanesi önü ile Karayolları Kavşağına kadar olan, genişliği 11-12 metrearasında değişen 900 metrelik yolun altyapı ve asfaltlama çalışmalarının cumartesi günü itibariyle tamamlandığını söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla çalışmalara devam edildiğini aktaran Fen İşleri Müdürü Adnan Coşkunsu, kilit taşı, bordür ve yağmur suyu ızgara çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Coşkunsu, “Yolun ikinci aşaması olan Karayolları Kavşağı ile Özkanlar Kavşağı arasındaki diğer şeridimizin çalışmalarına pazartesi gününden itibaren başlıyoruz. İkinci şeridimizin de asfalt kemirme ve altyapı ile başlayacak olan çalışmalarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...