Isparta İli Turizm Stratejisi ve Eylem Planının Geliştirilmesi Konulu Toplantı Yapıldı

19 Haziran 2014 15:41

2023 Türkiye Turizm Stratejisinde Göller Bölgesinin eko turizm bölgesi ilan edilmesi sonucunda Göller Bölgesi Teknokenti ve Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından “Isparta İli Turizm Stratejisi ve Eylem Planının Geliştirilmesi” konulu bir dizi toplantı düzenlendi.

Isparta turizm çeşitliliği ve Isparta'yı marka şehir yapma yönünde fikir alışverişinin yapıldığı toplantılara, Göller Bölgesi Teknokenti Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. İrfan Ateşoğlu, SDÜ İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Demir, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Akgün Tekin, Gönen MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Didar Büyüker İşler, İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşe Durgun Kaygısız, Barida Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör, Akkanat Holding CEO'su Bekir Akkaş, Orman Su 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Özdemir, Yalvaç Belediyesi Turizm Müdürü Ercan Kafafçı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şehir Plancısı Refika Beyza Yakargüneş, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ve BAKA Isparta Koordinatörü Ali Galip Bilgili katıldı.

Yapılan toplantılarda kamu kurumları, özel sektör ve sivil toplum kurumları ile birlikte Isparta'nın turizm çeşitliliği ve Isparta'yı marka şehir yapma yönündeki düşünceler değerlendirildi.

 

Bu haber 1785 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...