Eğirdir Belediyesi spor faaliyetlerine hız verdi

21 Haziran 2014 13:13

Eğirdir Belediyesi Başkan Ömer Şengöl’ün başkanlığa gelmesinden sonra faaliyetleri duran Belediye Spor Kulübü spor alanında etkinliklerine başladı.

Eğirdir’de sporun gelişmesi için uzun bir soluk yolculuğunda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün 2009 yerel seçimlerini yitirmesinden sonra AKP’den başkanlığa seçilen O. Nuri Özmeral spora gerekli desteği vermemiş ve ilçede tüm spor dallarında etkinlikler durdurulmuştu.

Spora Eğirdir gençlerinin elinden tutulması ve gençlerin sokaktan kurtulması gözü  ile bakan başkanlığımız, beş yıl gibi uzun bir süre ertelenen spor etkinliklerini yeniden destekleyerek genç yetenekleri kazanma yoluna gitmiştir.

Bu anlamda ilçemizi 6 Mart Kapalı Spor Salonu’nda Tekvando Öğreticisi Kadir Eken yönetiminde temsil eden tekvando ekibi yarışmalarda başarıya imza atmıştır. 100 tekvandocunun arasına 7 tekvandocu ile katılan Eğirdir ekibi 3 bronz madalya alarak başarılı bir çıkış göstermiştir.

14-15 Haziran 2014’te yapılan yarışmalarda36 kgeşleşmelerinde Selinay Arıtığ ve Emirhan Özhan ile45 kgeşleşmelerinde Emirhan Özhan bronz madalya alarak ilçemizin yüzünü güldürmüştür.

Başkanlığımız, mayıs ve haziran ayı içerisinde ilçemizde Serkan Karakoç ile birlikte düzenlenen halı saha futbol karşılaşmalarını da destekleyerek bu konudaki kararlığını göstermiştir.

 Başkanlığımızın destekleri yalnızca tekvando ile sınırlı kalmamış olup yaz kursları kapsamında futbol etkinliklerini de destekleme kararı almıştır. Gençlere dönük 11-14 ile 15-17 yaş arası yetiştirme kursları kayıtları da başlamıştır. Hasan Er yönetiminde açılan bu kurslara başkanlığımızın her türlü desteği vereceğinin bilinmesi halkımızı bilinçlendirme   bakımından önemlidir.

Başkanlığımızın, Eğirdirli gençlerin yanında olma amacıyla çıktığı bu yolda spor etkinliklerine her türlü desteği vereceğini halkımıza duyurmayı bir görev addederiz.

 

Bu haber 930 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...