Cafe Life, yeni sayısını tanıttı

21 Haziran 2014 13:23

Isparta’da magazin-kültür dergisi olarak yayın hayatını sürdüren Cafe Life dergisinin yeni sayısı Gramofon Cafe’de tanıtıldı. Tanıtım kokteylinde konuşan dergi editörü Filiz Atmaca, “Daha önceki sayılarımızda vermiş olduğumuz sözleri yerine getirdik. Her sayıda yeniliklere devam ediyoruz. Bu sayımızda da dergimizin kalitesini beğeneceğinizden eminiz” diye konuştu.

Isparta’nın tek magazin, kültür dergisi olarak çıkan Cafe Life dergisinin yeni sayısı Iyaşpark AVM’de düzenlenen kokteylde tanıtıldı.

Gramofon CAfe’de gerçekleştirilen kokteyle, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Metin Çelik, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Isparta’daki işletmelerin sahipleri ile davetliler katıldı. kokteylde konuşan Cafe Life Editörü Filiz Atmaca, “Cafe Life dergisi okurlarımıza daha önceki sayılarımızda vermiş olduğumuz sözleri yerine getiriyoruz. Her sayıda yeniliklerimize devam etmekteyiz. Bu sayımızda da dergimizin kalitesini beğeneceğinizden eminiz. Gerek tanıtım, gerek kültür ve gerekse magazin sayfalarımızda gazeteci olmamızın ayrıcalığı gözünüze çarpacaktır. Kullandığımız kelimeler, kurduğumuz cümlelerdeki anlatım rahatlığını göreceksiniz, grafik-tasarımda da farkımız gözünüze çarpacaktır. Biz sanatı sanat için yapanlar olarak, mesleğimizi yaparak sizlere bir eser bırakma düşüncesinde olduğumuzu hatırlatırız. Dergimiz sadece 'reklam' amaçlı çıksın da kalitesi nasıl olursa olsun düşüncesinde değiliz. Cafe Life olarak çıktığımız günden beri tanıtım ve magazin dergisiyiz. Amacımızdan hiç sapmadık. Başka alanlara girmedik ve girmeyeceğiz. Dergicilikte öncü olmaya devam edeceğiz. Bizi takip edenlerle de gurur duyuyoruz. Taklitler aslını yüceltir düşüncesindeyiz. Yeni sayılarda, yeni heyecanlarla buluşmak dileğiyle, her şey gönlünüzce olsun.” diye konuştu.

Cafe Life Dergisinin yeni sayısının tanıtımı pasta kesilmesinin ardından konukların yeni sayıya ilişkin değerlendirmeleri ile devam etti.

 

 

Bu haber 778 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...