Isparta 40 dakikada kabus yaşadı!

21 Haziran 2014 13:36

Dün öğle saatlerinde bir anda başlayan fırtına Isparta’yı felç etti. Yaklaşık 40 dakika süren fırtınada ağaçlar devrildi, çatılar ve güneş panelleri uçtu. Birçok vatandaş kendini hemen yakın binaya atmaya çalışırken çoğunun başına tabela ve kiremit düştü. Yaralılar Devlet Hastanesi aciline kaldırıldı.

Isparta dün öğle saatlerinde kabus yaşadı. Hava normal seyrederken bir anda bastıran fırtına insanları hazırlıksız yakaladı. Aniden bastıran fırtınada, çoğu evin çatısı ve güneş panelleri ile tabelalar uçarken, ağaçlar devrildi, birçok vatandaş da yaralandı.

VATANDAŞ EN YAKIN BİNAYA SIĞINDI

Saat 12.45 sıralarında başlayan fırtınada insanlar tehlikeyi farkederek hemen kendilerini en yakın binaya attı. Bu arada fırtına dolayısıyla çatılardan sürekli kiremit ve güneş panelinin parçaları düştü. Bazı işyerlerinin tabelaları devrilirken, polis ve belediye ekipleri de çeşitli önlemler almak için kırmızı alarma geçti.

YARALILAR HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Öte yandan şiddetli yağış nedeniyle Özkanlar Kavşağı alt geçidi ve çeşitli kavşaklarda da trafik ekipleri önlem aldı. Fırtına nedeniyle çoğu vatandaş yaralandı ve devlet hastanesi aciline kaldırıldı.

BİR ARACIN ÜZERİNE GÜNEŞ PANELİ DÜŞTÜ

Diğer taraftan edinilen bilgilere göre Pirimehmet Mahallesi'nde bir aracın üzerine güneş paneli düştü. Ayrıca çevre yolu da dahil olmak üzere birçok yolda ağaçların devrilmesi sonucu yolların kapandığı da bildirildi. Yaklaşık 40 dakika süren fırtına sonrası herkes normal hayatına devam etti.

 

 

Bu haber 585 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...