BAKA Yönetim Kurulu Antalya´da Toplandı

21 Haziran 2014 13:46

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu’nun Haziran ayı toplantısı Antalya’da yapıldı. BAKA Yönetim Kurulu’nun Antalya Valisi Sebahattin ÖZTÜRK’ün başkanlığındaki toplantısına Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Burdur Valisi Nurettin YILMAZ, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali BOLAT, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Osman KARAKAYA, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf KEYİK, BAKA Genel Sekreteri Tuncay ENGİN ile uzmanlar katıldı.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, 2014 Haziran ayı toplantısını Antalya’da gerçekleştirdi. BAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalya Valisi Sebahattin ÖZTÜRK’ün başkanlığındaki toplantıda, BAKA’nın 2013 yılı Mali Destek Programı’nda hibe desteği almaya hak kazanan Antalya, Isparta ve Burdur projelerini ele alan görüşüldü ve yönetim kurulu tarafından onaylandı. BAKA’dan hibe desteği almaya hak kazanan projeler, sanayi sektöründe Ar-Ge ve İnovasyon projeleri ile alternatif turizm projelerinden oluştu.

Toplantının ardından Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN ve Burdur Valisi Hasan KÜRKLÜ, Antalya Valisi Sebahattin ÖZTÜRK’ü makamında ziyaret etti.

Bu haber 670 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...