SGK Müdürü Bayram’dan, Günaydın’a veda ziyareti

21 Haziran 2014 13:54

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü iken Ankara’ya atanan Mehmet Bayram, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Veda niteliği taşıyan ziyarette konuşan SGK İl Müdürü Mehmet Bayram bugüne kadar belediye ile diyalog halinde çalıştıklarını, ilin gelişimi için gayret gösterdiklerini söyledi. Bayram, kurum olarak toplumun her kesimine hizmet verme amacında olduklarını belirterek, kurumun ihtiyacı olan arsanın kazandırılmasından dolayı da Başkan Günaydın’a teşekkür ederek, “Bizlere destek verdiniz. Çalışmalarımıza pozitif katkılar sundunuz” dedi.

SGK İl Müdürü Mehmet Bayram’ın, bugüne kadar Isparta’ya güzel hizmetler verdiğini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak kurumla iyi ilişkiler yürüttüklerini aktardı. Günaydın, Isparta’ya güzel bir tesis yapımı için arsa konusunda SGK İl Müdürünün belediye ile güzel çalışmalara imza attığını, güzel bir tesis için arsanın temin edildiğini, kendilerinin de belediye olarak imar konusunda yardımcı olduklarını dile getirdi. Günaydın, “Müdürümüz gelecek için kuruma bir arsa kazandırmış oldu. Müdürümüz işini takip eden, seven ve kurumuna kazandıran bir kişiydi. Yeni gelecek arkadaşımızın da mevcut çalışmaların üzerine katkı sunacağına inanıyorum.  Müdürümüzün Ankara’ya tayininin çıkması bize üzüntü veriyor. Müdürümüze yeni görevinde başarılar dilerken, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 674 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...